Links

www.fiskehandlerne.dkDanmarks fiskehandleres hjemmeside. Her er både opskrifter ligesom der er fakta om fiskearterne m.v.. P.S.! P.t. ingen opskrifter, desværre.
www.dk-kogebogen.dkAlletiders Kogebog. Her er rigtig mange opskrifter, også på andet end fisk.
www.levendehav.dkLandsforening Levende Hav, hvor du kan læse om dansk kystfiskeri m.v.
www.2gangeomugen.dkHer finder du alle fiskeopskrifterne fra både bøger og alle kampagner.
www.sologstrand.dkSommerhuse i hele Danmark i alle prisklasser. Søg og bestil online. Du kan også hente en app til din mobil nu. Se mere her.
  
  
Regional madkultur Thy Mors

Det seneste fødevarenetværk, vi er blevet medlem af. Det er et nyt fødevare- og forbrugernetvæk, som skal fremme fødevareproduktionen på Mors og i Thy. Foreningen er medlem af Culinary Heritage.

 


Og sidst, men ikke mindst link til vores nethandel eller netbutik, som vi kalder Fiskehusets eButik. Den finder du på www.fiskehuset.com

Og denne her, må I da heller ikke gå glip af:
www.opskriftermedfisk.dk vores  yngste søns projekt med at lave os en opskriftsside til vore egne opskrifter. Noget han lavede, da han var en stor knægt :-). Her finder du også de legendariske - men stadig aktuelle og gode - opskrifter fra Minna og Gunnar kampagnen fra sidst i 90'erne. Disse opskrifter er jo aktuelle nu igen, hvor reklamerne har været genudsendt på TV, ligesom det stadig er nogle af de bedste fiskeopskrifter, der har været lavet på hverdagsmad.

Husk også at kigge på vores Facebookprofil. Her offentliggør vi spændende ting også tilbud, som kun gælder nu og her. Vi har også en Google+ profil, men den opdateres ikke så ofte som Facebook. Desuden kan du få en ugentlig mail - og en ekstra mail, når der er gode tilbud. Tilmeld dig Fiskehusets tilbuds/nyhedsmail lige her. Bemærk denne er for butikken her i Thisted, den for netbutikken finder du nederst på www.fiskehuset.com.