Tilmelding til nyhedsmail

Vi udsender 2 forskellige nyhedsbreve til 2 forskellige målgrupper


Det er derfor vigtigt, du får dig tilmeldt det korrekte nyhedsbrev.
Bemærk derfor forskellen mellem 1 og 2:

(og de forskellige måder at tilmelde på)

 

 1. Nyhedsmailen til vores butik her i Thisted - med ugens gode tilbud.
  Den udsender vi ca. én gang om ugen med de tilbud, som vi har i vores fysiske butik her på Havnen i Thisted. Bemærk: Tilbuddene skal afhentes i vores fysiske butik i Thisted. Tilmeldingen foregår herunder eller alternativt i vores butik. Til butikken i Thisted har vi yderligere en Facebookgruppe, hvor ugens tilbud også lægges ud. Du finder vores Facebookgruppe med tilbud til afhentning i Thisted lige her.
   
 2. Nyheds/tilbudsmailen til vores netbutik/eButik er ikke her.
  Tilmelding til denne foregår på forsiden af selve netbutikken (i nederste højre hjørne): www.fiskehuset.com, eller via dette direkte link.
  Den udsender vi ca. 1 gang om måneden, eller når der er nyt og spændende at fortælle i vores netbutik. Den er for dig, der ikke bor her i Thisted-området, men gerne vil bestille friske varer via Internettet og have fisken sendt til din dør (vi leverer i hele Danmark).
   

Her nedenfor kan du tilmelde dig nummer 1

(altså den for butik i Thisted, og med
tilbud, der skal afhentes i butikken her i Thisted):

P.S! Naturligvis beskytter vi dine personlige oplysninger, og de bliver kun brugt her i Fiskehuset til nyhedsmails. Vi deler altså ikke med tredjepart.

P.P.S! Du må endelig bare kontakte os på mail eller telefon, hvis du har spørgsmål vedr. nyhedsmail. Får du en ny mailadresse, kan du selv nemt rette den via link på nyhedsmailen.